Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Røget lakserisotto

Røget lakserisotto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 

HovedretterRet : Hovedretter - Risotto

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
1 løg
25 g.smør eller margarine
1 litergrøntsagsbouillon
3 dl.langkornede ris eller italienske avorio-ris
2 spsk.cognac eller whisky
 lidt cayennepeber
250 g.røget laks i skiver
5 spsk.creme fraiche
2 spsk.hakket dild
 salt
 peber
 


Opskrift:

Pil og hak løget. Smelt fedtstoffet i en gryde. Kom løgene i og svits dem ca. 5 min. Giv bouillonen et opkog.

Kom risene i gryden og lad dem svitse med et par minutter. Hæld cognacen i, lad den dampe af og spæd med den varme bouillon, et par centiliter ad gangen. Lad det meste af bouillonen koge ind efter hver tilsætning. Krydr med cayennepeber. Kog risene 25 min.

Skær laksen i ca. 2 cm. store stykker og bland dem i risene sammen med creme fraiche og hakket dild. Smag til og krydr evt. med salt og peber.

Servér en salat og brød til risottoen




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (14 stemmer)

Opskriften er vist 31451 gange,
og udskrevet 674 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2014-06-10 14:06:53
Jeg lavede halv portion og tilføjede også spinat. Det passede perfekt til 2 per. Super lækker ret!


mette  -  2012-08-23 10:19:30
vi putter 500 g spinat i, og vi Elsker denne ret!!!Har efterhånden lavet det rigtig mange gange.


Emil  -  2010-11-10 11:38:45
Mums.. jeg smider altid spinat og et ordentligt bjerg parmesan oveni!


lisbeth  -  2010-11-02 18:23:20
"kom far og spis, det smager helt vildt godt" kalder min søn på 10 år. Han har ret, det søde barn.


  -  0000-00-00 00:00:00
Nem at lave - smager suverænt godt!