Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Laksetatar i sprød rede med avocadocreme

Laksetatar i sprød rede med avocadocreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 

FrokostRet : Frokost - Tatar - Tartar

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
300 g.røget laks
4 spsk.klippet purløg
1 æggeblomme
1/2-1 tsk.dijonsennep
15-20 cm.skrællet kinaradise
1 lilleskrællet gulerod
 
 Avocadocreme:
5 spsk.citronsaft
4 spsk.olie
2 spsk.vand
 salt
 hvidt peber fra kværn
2-250 g.avocadokød
 


Opskrift:

Riv eller skær kinaradise og gulerod i lange strimler, og læg dem et par timer i iskoldt vand, Bland ingredienserne til avocadocremen, og purér alt i blenderen. Hak laksekødet fint med en tung skarp kniv. Rør/pisk æggeblomme og sennep sammen, og bland det med laksekødet. Rør purløg i, og form kødet til små bøffer.

Anret de afdryppede grøntsager som en rede på hver tallerken. Fordel lidt avocadocreme omkring, og sæt tatarbøffen i midten. Servér resten af avocadocremen og godt brød til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 20869 gange,
og udskrevet 559 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Pia  -  2011-04-20 12:35:17
Har lavet den flere gange og den smager fantastisk