1. Smør en kageform på 1½ l. Drys med rasp.
2. Tænd ovnen på 170 grader, alm. ovn.
3. Rør smør og sukker luftigt. Tilsæt 1 æg ad gangen og rør kraftigt så blandingen forbliver luftig.
4. Bland bagepulver og krydderier i melet og tilsæt det skiftevis med mælken.
5. Rør massen jævn og tilsæt chokoladen.
6. Bag kagen i 60 min. på nederste rille. Tjek om kagen er færdig med en strikkepind, og lad kagen køle lidt af inden den vendes ud af formen.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 4631 gange, og udskrevet 61 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider