Blåbærkage med marcipan

Blåbærkage med marcipan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Bær - Blåbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Manne65

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.blødt smør
150 g.marcipan
100 g.sukker
1 tsk.vaniljesukker
4 æg
125 g.hvedemel
1.25 tsk.bagepulver
150 g.friske blåbær/frosne blåbær
 
50 g.mørk chokolade
2 spsk.hakkede mandler
 
Opskrift:
Pisk blødt smør med groft revet marcipan, sukker og vanilje til det er let og luftigt. Tilsæt æggene og pisk igen. Rør mel og bagepulver i dejen, og vend til sidst blåbær i. Fordel dejen i en springform 26 cm, beklædt med bagepapir.

Bag kagen midt i ovnen ved 185 grader varmluft i ca. 35-40 min, eller til den er gennembagt.

Når kagen er kølet af, pyntes den med smeltet, mørk chokolade og hakkede mandler.





karakterer:
Opskriften er vist 12141 gange,
og udskrevet 197 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu