friske blåbær/frosne blåbær150 g. friske blåbær/frosne blåbær
50
g.
mørk chokolade50 g. mørk chokolade
2
spsk.
hakkede mandler2 spsk. hakkede mandler
Opskrift:
Pisk blødt smør med groft revet marcipan, sukker og vanille til det er let og luftigt. Tilsæt æggene og pisk igen. Rør mel og bagepulver i dejen, og vend til sidst blåbær i. Fordel dejen i en springform 26 cm, beklædt med bagepapir.
Bag kagen midt i ovnen ved 185 grader varmluft i ca. 35-40 min, eller til den er gennembagt.
Når kagen er kølet af, pyntes den med smeltet, mørk chokolade og hakkede mandler
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(3 stemmer)
Opskriften er vist 9804 gange, og udskrevet 173 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider