Pisk kagecremen med den mængde mælk der står på pakken.
Kog hindbær med 2 spsk flourmelis. minimum 2 minutter og lad afkøle.
Pisk fløden let stiv og hæld bær i - pisk igen til ensartet masse.
læg 1 lagkagebund på kagefad, her oven på lægger du 6 let maste flødeboller uden bund, 1/2 delen af cremen og en lille smule af hindbærfløden.
Gentages i næste lag.
Dæk hele kagen med resten af hindbærfløden og sæt flødebollebundene fast på siderne.
Kagen kan sagtens laves 12 timer før den skal spises.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(6 stemmer)
Opskriften er vist 50817 gange, og udskrevet 369 gange.
Kommentarer
Maj Britt - 2017-04-16 20:19:47 Denne lagkage får klapsalver herfra. Jeg har lige lavet den til en familie fødselsdag, og der var kun positive tilbagemeldinger. Kan varmt anbefale den til andre :)
- 2015-04-22 11:09:55 den er rigtig god og ikke så vammel uden kagecreme
Frydahl - 2014-08-24 16:17:47 Der er selvfølgelig også mælk til kagecremen. Her har jeg brugt 4 dl. mælk til 1 brev cremepulver.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider