Syltede Kirsbær

Syltede Kirsbær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Bær - Diverse bær

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Tina

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.Kirsebær
750 g.Sukker
1 dl.Eddike
1 dl.Vand
1 tsk.Flydende atamon
 
Opskrift:
Kirsebær, Sukker, Eddike og vand hældes i koldt i en gryde og varmes langsomt op. Så snart kogepunktet er nået, fjernes gryden fra varmen og stilles koldt 1 - 3 timer.

Derefter gives 3 korte opkog med 10 min mellemrum. Bærrene fyldes i varme Atamonskyllede glas.

Lagen koges sagte 5 min. skummes, tilsættes, tilsættes Atamon og hældes over.

Glassene bindes til med det samme. Portionen fylder 1 ½ Liter





karakterer:
Opskriften er vist 3938 gange,
og udskrevet 69 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu