Kirsebær, Sukker, Eddike og vand hældes i koldt i en gryde og varmes langsomt op. Så snart kogepunktet er nået, fjernes gryden fra varmen og stilles koldt 1 - 3 timer. Derefter gives 3 korte opkog med 10 min mellemrum. Bærrene fyldes i varme atamonskyllede glas. Lagen koges sagte 5 min.. skummes, tilsættes, tilsættes atamon og hældes over. Glassene bindes til med det samme. Portionen fylder 1 ½ Liter
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 2673 gange, og udskrevet 47 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider