Æg (pas på temperaturen)2 Æg (pas på temperaturen)
150
g.
hvedemel150 g. hvedemel
2
tsk.
Bagepulver2 tsk. Bagepulver
1
tsk.
Vaniljesukker1 tsk. Vaniljesukker
2.5
spsk.
Kakao (vælg en god kvalitet)2.5 spsk. Kakao (vælg en god kvalitet)
Superduber glasur: Superduber glasur:
350
g.
Flourmelis350 g. Flourmelis
175
g.
smeltet Magarine eller smør175 g. smeltet Magarine eller smør
3
spsk.
Kakao (vælg en god kvalitet) 3 spsk. Kakao (vælg en god kvalitet)
1
Æg1 Æg
evt.
Kokosmel evt. Kokosmel
Opskrift:
Ingredienserne til kagen blandes i samme rækkefølge som listen. Pas på blandingen ikke stadig er for varm når æggene tilsættes.
Kagen bages i en stor bradepande ved 200 grader i en alm. ovn i 30 min.
Glasuren skal være klar når kagen kommer ud af ovnen.
Kagen skal stadig være ret varm når glasuren hældes på. Prik først kagen grundigt med en gaffel så glasuren også kan trænge ned i kagen. Når kagen er noget koldere kan der evt. drysses med kokosmel alt efter smag og udseende.
Kagen bliver nærmest konfektagtig i konsistens og smager kraftigt af Kakao.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 5608 gange, og udskrevet 63 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider