Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Chokoladekage med superduber glasur

Chokoladekage med superduber glasur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 Pers

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
200 g.Magarine eller smør
200 g.Sukker
1.25 dl.kogende vand
2 Æg (pas på temperaturen)
150 g.hvedemel
2 tsk.Bagepulver
1 tsk.Vaniljesukker
2.5 spsk.Kakao (vælg en god kvalitet)
 
 Superduber glasur:
350 g.Flourmelis
175 g.smeltet Magarine eller smør
3 spsk.Kakao (vælg en god kvalitet)
1 Æg
 evt.Kokosmel
 


Opskrift:

Ingredienserne til kagen blandes i samme rækkefølge som listen. Pas på blandingen ikke stadig er for varm når æggene tilsættes.
Kagen bages i en stor bradepande ved 200 grader i en alm. ovn i 30 min.
Glasuren skal være klar når kagen kommer ud af ovnen.
Kagen skal stadig være ret varm når glasuren hældes på. Prik først kagen grundigt med en gaffel så glasuren også kan trænge ned i kagen. Når kagen er noget koldere kan der evt. drysses med kokosmel alt efter smag og udseende.
Kagen bliver nærmest konfektagtig i konsistens og smager kraftigt af Kakao.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4487 gange,
og udskrevet 37 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu