Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Røget laks med rødbedesalat

Røget laks med rødbedesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
600 g.rødbeder
3/4 dl.lys eddike fx hvid balsamicoeddike
1 fedfinthakket hvidløg
1 finthakket grøn chili
1-2 tsk.sukker afhængig af, hvor sur eddiken er
1 spsk.olivenolie
1 stort bundt klippet purløg
200 g.røget laks i minitern, gerne fra halestykke
8 spsksyrnet fløde 9 eller gedeyoghurt
 


Opskrift:

Tænd ovnen på 200 gr. Kom rødbederne i et ildfast fad med låg. Hæld 1 dl. vand ved og læg låg på. Bag rødbederne ca. 45 min. eller til de virker knap møre, når man stikker en tynd spids kniv i dem. Lad dem køle let af. Gnid skindet af dem og skær rødbederne i 1 x 1 cm tern. Kom dem i en skål og hæld eddike over dem mens de stadig er lune. Smag dem til med hvidløg, chili, sukker, olivenolie og salt og peber, når de er kølet helt af – evt. næste dag. Fordel rødbederne på 4 tallerkner kort før servering, drys med purløg og laksetern og anret 2 spsk syrnet fløde eller gedeyoghurt på hver portion.

Server med ristet brød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10083 gange,
og udskrevet 159 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu