mælk (alt efter din egen smag)1-3 dl. mælk (alt efter din egen smag)
0.5
dl.
fløde0.5 dl. fløde
100
g.
mørk chokolade100 g. mørk chokolade
3
spsk.
flydende mint smag 3 spsk. flydende mint smag
Opskrift:
Pisk fløden. Riv chokoladen på et rivejern. Bland alle ingredienserne sammen. Blend grundigt i en foodprocessor, indtil isterningerne er blevet til meget små is stykker. Put massen i plastik grus. Tilsæt lidt chokolade. Sæt grusset/grussene i fryseren indtil det er frosset helt til.
tages op 15-30 minutter før du kan nyde din ice coffee mint.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.1
(6 stemmer)
Opskriften er vist 2202 gange, og udskrevet 53 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider