Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Røget laks med pasta i whiskysauce

Røget laks med pasta i whiskysauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :



Ingredienser:
300 g.pasta
75 g.smør
250 g.røget laks i små strimler
1-2 tsk.whisky
6 spsk.creme fraiche
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Smelt smør og bland laksestrimlerne i. Tilsæt whisky, creme fraiche og lidt peber. Bland varm pasta i.

Serveres med salat, brød og vin.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (8 stemmer)

Opskriften er vist 13103 gange,
og udskrevet 289 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu