Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Blåbærmarmelade med vanille og citron

Blåbærmarmelade med vanille og citron, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Glas

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Bær - Blåbær

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Helle Susanna

Indsendt :





Ingredienser:
1 kg.frossen blåbær
1 økologisk citron
1 vanillestang
2.5 dl.sukker
2 tsk.geleringspulver
 


Opskrift:

Hæld blåbær i gryden med reven citronskal og saft af 1 citron. Skrab vanillekornene fra stangen og tilsæt begge med sukkeret. Lad marmeladen småkoge ca. 15-20 min.

I mellemtiden skold marmeladeglassene tilsat atamon. Bland geleringspulveret med 1 spsk sukker og tilsat det marmeladen under omrøring. Lad det kog med et par minutter.

Hæld marmeladen på de atamonskoldede glas.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 18842 gange,
og udskrevet 202 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lene  -  2017-07-28 09:34:29
Ikke nødvendigt med vand bærrene er saftige nok.


Kathrine  -  2016-10-03 08:32:30
Skold glasset og lad det blive i vandet, når temperaturen på vandet er under 98C kan Atamon tilsættes uden at effekten påvirkes. Lad det ligge i et minuts tid og derefter luft tørre.


Vinnie  -  2016-05-31 12:40:40
Atamonens virkning ødelægges af kogende vand. Der skal kun bruges varmt vand