Hæld blåbær i gryden med reven citronskal og saft af 1 citron. Skrab vanillekornene fra stangen og tilsæt begge med sukkeret. Lad marmeladen småkoge ca. 15-20 min.
I mellemtiden skold marmeladeglassene tilsat atamon. Bland geleringspulveret med 1 spsk. sukker og tilsat det marmeladen under omrøring. Lad det kog med et par minutter.
Hæld marmeladen på de atamonskoldede glas.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(4 stemmer)
Opskriften er vist 22919 gange, og udskrevet 236 gange.
Kommentarer
Lene - 2017-07-28 09:34:29 Ikke nødvendigt med vand bærrene er saftige nok.
Kathrine - 2016-10-03 08:32:30 Skold glasset og lad det blive i vandet, når temperaturen på vandet er under 98C kan Atamon tilsættes uden at effekten påvirkes. Lad det ligge i et minuts tid og derefter luft tørre.
Vinnie - 2016-05-31 12:40:40 Atamonens virkning ødelægges af kogende vand. Der skal kun bruges varmt vand
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider