Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Jordbæris uden sukker (næsten)

Jordbæris uden sukker (næsten), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Marlenedencker.com

Indsendt :





Ingredienser:
1.5-2 ds.kokosmælk fuld fed
200 g.jordbær, gerne fra frost
 Saften fra 1/2 citron
4 spsk.kokossukker (kan erstattes af dadelpuré)
 evt.1 spsk. kokosolie
 


Opskrift:

1. Blend jordbærene til småstykker eller en pure i din foodprocessor/blender. Hæld massen i en skål mens resten laves.
2. Blend kokosmælken (uden jordbær). Der er vigtigt at det er den fuld fede, ellers er kokosmassen nemlig bare blandet op med mere vand. Kokosmælken skal blendes længe, så den bliver så luftig som muligt.
3. Imens sættes kokossukker, citronsaft og evt. kokosolie til opkog i en lille gryde. Det er rarest hvis sukkeret er smeltes, så det ikke danner hårde stykker i isen.
4. Til sidst vendes sukkerblandning og jordbærmassen i den luftig kokosmælk. Der vendes i for at sikre luften bliver i kokosmælken.
5. Massen hældes i ismaskine eller sættes på køl. Efter at jeg har fundet ud af at iskrystallerne kan blendes væk, gider jeg ikke gå og rører i ismassen. Den får lov at stivne, det tager cirka 4 timer, og herefter kan den umiddelbart før servering blendes igennem i en kraftig blender.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 2339 gange,
og udskrevet 17 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu