Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Streusel-kuchen

Streusel-kuchen, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 15 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Hausfrau

Indsendt :





Ingredienser:
250 g.blødgjort margarine
250 g.sukker
375 g.hvedemel
4 tsk.vaniljesukker
6 æg
100 g.finthakkede mandler
2 tsk.bagepulver
1 tsk.kanel
 
 STREUSEL:
300 g.hvedemel
150 g.sukker
150 g.blødgjort smør
 
 Evt. frugtfyld:
1 karton kirsebærsauce (måske fra jul?)
 eller
3-5 hele æbler, skåret i tern/både
 eller
3-5 hele pærer, skåret i tern/både
 eller
1 glashenkogt 'frugt'
 osv.
 


Opskrift:

3 minutters dej:
Bland alle ingredienserne i en skål og rør 3 minutter ved lav/mellem hastighed
For en bageform (ca. 25x40 cm) med bagepapir og glat dejen ud i formen, så den er jævnt høj.

Fordel evt. frugt på den ubagte kage.

Bland STREUSEL-ingredienserne i en skål og rør løst sammen. Skal ikke røres til fast klump.
Fordel STREUSEL'n over dej og evt. frugt.

Bag 35-45 minutter ved 180 grader, næst-nederst i ovnen.

Server med cremefraiche eller flødeskum




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 2905 gange,
og udskrevet 28 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu