Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rabarber medaljoner

Rabarber medaljoner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :





Ingredienser:
 Møedej:
200 g.hvedemel
50 g.flormelis
100 g.smør (tempereret)
1 tsk.revet citronskal
0.5 sammenpisket æg
 
 Creme:
600 g.rabarbere
300 g.sukker
1 vaniljestang
2 spsk.citronsaft
3 dl.piskefløde
 


Opskrift:

MØRDEJ:
Hæld mel og flormelis i en skål.
Tilsæt smørret i små klumper og smuldr det med hænderne, til det har en savsmuldslignende konsistens.
Tilsæt citronskal og æg og saml hurtigt dejen.
Stil dejen i køleskabet i 30 minutter.
Rul dejen ud i 2-3 mm tykkelse på et meldrysset bord.
Stik dejen ud i ringe i ca 8 cm i diam. (Husk at stikke et lige antal, da der går to ringe pr medaljon.)
Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag dem ved 220 grader (almindelig ovn) i 7 minutter og lad dem køle af, før du samler medaljonerne.

CREME:
Skyl rabarberne og skær dem i skiver på 2 cm.
Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud.
Bland sukker og vaniljekorn og vend det godt rundt i rabarberne.
Bag dem i ovnen i 15 minutter på 170 grader (almindelig ovn).
Køl dem af før du går videre.
Pisk fløden.
Tag 2/3 af rabarberne og vend dem i flødeskummet sammen med citronsaften. (Sørg for at så lidt sirup som muligt fra rabarberne kommer med i.)
Læg rabarbercremen mellem to medaljer.
Pynt hver medalje med den resterende del rabarbere.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1675 gange,
og udskrevet 17 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu