Røget pindsvin

Røget pindsvin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Svinekød - Bacon

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : ChihuahuaDalle

Indsendt :

Ingredienser:
 Røget bacon stor
 
Opskrift:
Snit vandret og lodret på skindet af bacon så det bliver til små firkanter, kom derefter røget bacon i en ildfast fad, og sæt den ind i alm ovn på 180 grader i 1 time og 30 minutter.

serveres på et stykke rugbrød .


karakterer:
Opskriften er vist 27768 gange,
og udskrevet 83 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Susanne Lohse Adamsen   -  2017-12-16 14:56:13
Smager afsindigt pragtfuldt 🤗 vi får kartofler og persillesovs til 🤗