Chokolade og smør smeltes i en gryde. Lad det køle af mens sukker og æggeblommer piskes i ca. 5 minutter.
Vend det smeltede chokolade/smør i sukkermassen.
Pisk hviderne stive og vend dem i.
Hæld massen i en springform på 22-24 cm. Kom eventuelt bagepapir i formen.
Kagen bages i ca. 40-45 minutter ved 180 grader i varmluftovn.
Kagen er meget blød men stivner i køleskabet.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 3173 gange, og udskrevet 48 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider