Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Irsk chokoladekage med baileys

Irsk chokoladekage med baileys, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :





Ingredienser:
 Til formen:
1 spsk.blødt smør
1 spsk.hvedemel
 
 Til kagen:
300 g.mørk chokolade
150 g.smør
2 spsk.baileys
6 æg
150 g.sukker


Opskrift:

Tænd ovnen på 180 grader (almindelig ovn).
Smør en springform med smør og drys den med lidt mel.
Smelt chokolade og smør over vandbad.
Rør baileys i chokoladeblandingen og rør godt.
Lad chokoladen køle af.
Pisk æg (stuetempererede) og sukker sammen på høj hastighed i 5 minutter, så det er meget luftigt.
Vend en fjerdedel af æggemassen i chokoladen.
Hæld chokoladen over i resten af æggemassen og vend det forsigtigt rundt med en dejskraber.
Hæld dejen i springformen.
Stil springformen i en bradepande og hæld vand i, til det går 1,5 cm op af kanten på springformen.
Bag kagen i 40 minutter.
Når kagen er kold, drysses der flormelis hen over den.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3288 gange,
og udskrevet 61 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu