Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Røget lakseblinis

Røget lakseblinis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Oprindelsesland : Rusland

RuslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :


Røget lakseblinis, billede 4 Røget lakseblinis, billede 1 Røget lakseblinis, billede 2 Røget lakseblinis, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
25 g.gær
2.5 dl.vand
2.5 dl.mælk
125 g.boghvedemel
125 g.boghvedegryn
 
75 g.smør
0.5 tsk.sukker
0.5 tsk.salt
1.25 dl.piskefløde
125 g.hvedemel
3 æggeblommer
 
3 æggehvider
 
300 g.røget laks i strimler
200 g.stenbiderrogn
75 g.cornichoner
2 dl.creme fraiche 38%
3 spsk.finthakket rødløg
 salt
 peber
 


Opskrift:

Gær røres ud i vand og mælk. Boghvedegryn og boghvedemel tilsættes og står tildækket i ca. 4 timer.

Smør smeltes og tilsættes boghvedeblandingen sammen med sukker og salt. Piskefløde, hvedemel og æggeblommer tilsættes, og dejen piskes godt sammen.

Æggehvider piskes let stive og vendes i dejen til sidst.

Steges på en blinispande eller som små pandekager på en teflonbelagt pande. Der skal kun anvendes fedtstof ved bagning af den første pandekage. Pandekagerne holdes varme.

Anrettes portionsvis.

Tips:

Blinis kan også serveres som en frokostret, hvor tilbehøret anrettes i små skåle. Hertil serveres en god flaske champagne.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (9 stemmer)

Opskriften er vist 31544 gange,
og udskrevet 399 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu