Gær røres ud i vand og mælk. Boghvedegryn og boghvedemel tilsættes og står tildækket i ca. 4 timer.
Smør smeltes og tilsættes boghvedeblandingen sammen med sukker og salt. Piskefløde, hvedemel og æggeblommer tilsættes, og dejen piskes godt sammen.
Æggehvider piskes let stive og vendes i dejen til sidst.
Steges på en blinispande eller som små pandekager på en teflonbelagt pande. Der skal kun anvendes fedtstof ved bagning af den første pandekage. Pandekagerne holdes varme.
Anrettes portionsvis.
Tips:
Blinis kan også serveres som en frokostret, hvor tilbehøret anrettes i små skåle. Hertil serveres en god flaske champagne.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.9
(9 stemmer)
Opskriften er vist 34149 gange, og udskrevet 435 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider