Kanelsnegle nemt og lækkert

Kanelsnegle nemt og lækkert, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 24 stk

KagerRet : Kager - Snegle ( Kager )

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Lisa

Indsendt :      Red :
Kanelsnegle nemt og lækkert, billede 4 Kanelsnegle nemt og lækkert, billede 1 Kanelsnegle nemt og lækkert, billede 2 Kanelsnegle nemt og lækkert, billede 3
Fotograf: Lisa  

Ingredienser:
 Dej:
400 g.Hvedemel
70 g.Smør
50 g.Gær
1 dl.Let/Sødmælk
1 Æg
1 tsk.Kardemomme
1 spsk.Sukker
0.5 tsk.salt
 
 Fyld:
150 g.Smør - blød
150 g.Brun farin
4 tsk.Stødt kanel
 
Opskrift:
Mælken lunes (så den er lunken) og kommes i en skål. Smuldre gær i mælken, rør til den er opløst. Mel og de øvrige ingredienser blandes derefter i, og det hele æltes til en ensartet dej. Tildæk dejen og lad den hæve 30-45 minutter, til dobbelt størrelse.


Dejen deles i to lige store dele. Rul dejen ud i to firkanter. (ca. 30x30 cm), hvorefter fyldet fordeles over hele fladen. Dejen rulles sammen og skæres ud til 24 lige store stykker, sættes på en bageplade med bagepapir på. Her kan man trykkes dem lidt flade, hvis de er for høje. Sæt dem et lunt sted ca. 20 min. - tildækket og lad dem hæve yderligere.

Pensles med æg eller mælk og bages på ovnens midterste rille i ca. 10 min. ved 175 grader i varmlufts ovn.

(Er fryseegnede)





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kanelsnegle

karakterer:
Opskriften er vist 55509 gange,
og udskrevet 591 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (20 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-03-16 17:04:33
lige knap så meget mel så bliver de gode

  -   2015-11-14 13:25:35
Slap af det er lyset

  -   2015-10-03 14:14:16
Er det bare mig eller er den dej gul

  -   2015-09-16 17:07:23
Er det bare mig, eller er den remonce ikke grøn?

  -   2014-08-07 21:56:12
Går aldrig af mode :-)