hvidløg ( efter smag )2-3 fed hvidløg ( efter smag )
200
g.
rejer200 g. rejer
2
dl.
hvidvin2 dl. hvidvin
2
spsk.
citron saft2 spsk. citron saft
2.5
dl.
piskefløde2.5 dl. piskefløde
Opskrift:
Svits hakkede løg og champignon, hakket hvidløg. Tilsæt rejer og lad varme ca 1 min. Tilsæt hvidvin og citronsaft, fløde og lad simre lidt. Hæld i fad ( evt ramekiner ) og lad køle lidt af. Dæk med godt lag revet ost efter smag. Alm ovn 250 grader i 5-10 min, til osten er gyldenbrun. Server med lækre flutes.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 8270 gange, og udskrevet 144 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider