fersk røget laks i tynde skiver 200 g. fersk røget laks i tynde skiver
1
dl.
cremefraiche 1 dl. cremefraiche
1
stort bundt Purløg 1 stort bundt Purløg
1/2
tsk.
citronpeber 1/2 tsk. citronpeber
Pandekager: Pandekager:
100
g.
hvedemel 100 g. hvedemel
1/4
tsk.
salt 1/4 tsk. salt
2 1/2
dl.
mælk 2 1/2 dl. mælk
2
æg 2 æg
smør til stegning. smør til stegning.
Opskrift:
Rør mel, salt og mælk godt sammen. Pisk æggene i og lad dejen hvile 30 minutter. Pisk den igennem og steg pandekagerne i smør, lad dem køle af.
Smør pandekagerne med cremefraiche og finthakket purløg. Læg lakseskiverne over og rul pandekagerne fast sammen om fyldet. Stil dem koldt og tildækket til de skal serveres.
Skær rullerne i 2-3 cm. tykke skiver med en skarp kniv, og pynt med purløg.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.9
(15 stemmer)
Opskriften er vist 15893 gange, og udskrevet 456 gange.
Kommentarer
Susanne40 - 2011-12-29 17:37:13 Tip: bag dejen i ovnen i en bradepande, så bliver den helt jævn og firkantet, og dermed meget let at skære ud!
Susanne N - 2011-03-07 10:54:18 Tip: Lad lakserouladen trække til næste dag, det bliver den kun bedre af. Lav en god dressing til og pynt med rejer, citronskive og kaviar.