spinat (frossen spinat kan også sagtens bruges)10 blade spinat (frossen spinat kan også sagtens bruges)
2
tsk.
salt2 tsk. salt
1
tsk.
peber1 tsk. peber
Opskrift:
Hvis du bruger frossen spinat, så opvarm den først og hæld så væden fra. Ellers skal den friske spinat bare dampes.
Steg så bacon på panden, og når det er færdigt, tag den så af varmen og lad den køle. (I dette tilfælde er baconen stegt lidt, men det er op til en selv, hvor meget man vil give den.)
Tomaterne skæres i tern på 1*1 cm. og den friske basilikum hakkes groft. Slå æggene ud i en skål og bland salt og peber i.
Find en lille pande frem, og hæld 1/4 af æggeblandingen ud på panden. Fordel spinat, tomat, bacon og basilikum over det stadig våde æg. Lad omeletten stege færdig, tag den af panden, og lav den næste på samme måde.
Sørg for hver gang der hældes æggeblanding på panden, at røre i den, da den sidste omelet ellers kommer til at smage meget af salt og peber.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(5 stemmer)
Opskriften er vist 30835 gange, og udskrevet 89 gange.
Kommentarer
Lars J - 2014-10-09 16:20:53 Der mangler lige at blive smidt Bacon ind under ingredienser.
Ihvertfald hvis man tager et billede af ingredienser som indkøbsliste :P
- 2014-09-19 10:04:51 Kan den evt. laves i ovnen?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider