Gluten og hæve frie boller

Gluten og hæve frie boller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : EMILIEe

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
3 dl.mandelmel
100 g.blendede solsikkekerner
5 spsk.FiberHUSK (kan købes i matas)
1 dl.mælk
50 g.smeltet smør
1 tsk.bagepulver
1 tsk.salt
 
Opskrift:
start med at røre smeltet smør og mælk sammen, og rør derefter mandelmel, solsikkekerner, FiberHUSK, bagepulver og salt i. lad gerne dejen stå fem minutter men det behøves ikke. form dejen til boller og bag dem i cirka 15 minutter ved 190 grader i normal ovn





karakterer:
Opskriften er vist 2835 gange,
og udskrevet 73 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu