400 g. blandede frø/kerner eks: 400 g. blandede frø/kerner eks:
100
g.
solsikkefrø100 g. solsikkefrø
100
g.
græskarkerner100 g. græskarkerner
100
g.
hørfrø100 g. hørfrø
100
g.
sesamfrø100 g. sesamfrø
100 g. blandede nødder eks: 100 g. blandede nødder eks:
50
g.
mandler50 g. mandler
50
g.
hasselnødder50 g. hasselnødder
120 g. tørret frugt eks: 120 g. tørret frugt eks:
40
g.
tranebær40 g. tranebær
40
g.
rosiner40 g. rosiner
40
g.
abrikoser (finthakkede)40 g. abrikoser (finthakkede)
2
spsk.
rapsolie2 spsk. rapsolie
1
tsk.
sukker1 tsk. sukker
1
tsk.
salt1 tsk. salt
5
sammenpiskede æg5 sammenpiskede æg
Opskrift:
Bland de tørre ingredienser i en skål, tilsæt de våde ingredienser og bland godt. Massen hældes i en brødform og presses godt ned i formen, så der ikke er lufthuller.
Bages ca. 1 time ved 160 grader.
vendes ud på en rist hvor det afkøler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.9
(8 stemmer)
Opskriften er vist 6920 gange, og udskrevet 188 gange.
Kommentarer
Anne - 2020-12-08 18:12:39 Lækkert især ristet.
Lise - 2015-03-15 16:39:04 Super god opskrift! Et stort hit hos familien, kan helt klart anbefale den til alle! :-)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider