Gulerod/Æble/Squash, eller en blanding500 g. Gulerod/Æble/Squash, eller en blanding
225
g.
mel - hvis der bruges æble eller squash skal der lige 25g ekstra mel i (250 g. mel i alt)225 g. mel - hvis der bruges æble eller squash skal der lige 25g ekstra mel i (250 g. mel i alt)
3
æg3 æg
1
dl.
sukker1 dl. sukker
Evt.
1.5 tsk. sødemiddel, kan undlades specielt ved brug af æbler da der er rigeligt med sødme i dem. Ellers er det efter smag og behag Evt. 1.5 tsk. sødemiddel, kan undlades specielt ved brug af æbler da der er rigeligt med sødme i dem. Ellers er det efter smag og behag
1
lille tsk. natron1 lille tsk. natron
2
tsk.
bagepulver2 tsk. bagepulver
1
dl.
olie1 dl. olie
Følgende kan udelades: Følgende kan udelades:
2
tsk.
stdt kanel2 tsk. stdt kanel
1
knsp.
stdt nelliker1 knsp. stdt nelliker
1/3
tsk.
stdt allehånde1/3 tsk. stdt allehånde
75
g.
Solsikkekerner75 g. Solsikkekerner
75
g.
tørret frugt (rosiner f.eks)75 g. tørret frugt (rosiner f.eks)
Opskrift:
Æg og sukker piskes hvidt
Mel, gulerødder, natron, bagepulver, olie og krydderier/kerner/tørret frugt blandes godt sammen med æggeblandingen.
Bages ved 180C alm. Ovn i ca. 32 min i et ovnfast fad eller hvad man nu har liggende.
Er færdig når en nål kan trækkes op uden der hænger dej på.
Tips:
Holder sig bedst ved stue temp. Med et viskestykke over sig.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(1 stemmer)
Opskriften er vist 5922 gange, og udskrevet 119 gange.
Kommentarer
- 2017-10-02 13:02:10 Det smagte ikke særligt med squash
Marle - 2016-08-23 23:01:32 Forstår jeg opskriften ret - kan man erstatte sukker med sødemiddel?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider