Low Carb kanelsnegle

Low Carb kanelsnegle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 18 Stk.

KagerRet : Kager - Snegle ( Kager )

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Tweggi

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
3 æg
1.5 dl.Piskefløde
50 g.fedtreduceret mandelmel
1.5 spsk.Bagepulver
0.66 dl.fiberhusk (den gule)
2 spsk.Sukrin
1 nipsalt
0.5 tsk.Kardemomme
 
 Kanelcreme:
60 g.blødt smør
60 g.sukrin gold
1-2 spsk.kanel
 
Opskrift:
Bland de tørre ingredienser samme i en skål.

Rør æg og fløde sammen med en elpisker i en anden skål. Tilsæt de tørstoffet og pisk dejen godt igennem.

Lad dejen hvile ca. 10 minutter, mens kanelcremen laves.
Rør smør med sukrin gold og kanel. Hvis smørret ikke er blødt nok, så giv det lige 10 sekunder i mikroovnen.

Dejen hældes i en sprøjtepose (eller frysepose med et hul), og sprøjtes ud på en bageplade som snegle. Fyldet fordeles over sneglene (en lille tsk på hver).

Bages ca. 15 minutter ved 200 grader C varmluft.





Beskrivelse:

Low carb kanelsnegle

Hvis du følger en LCHF kostplan, er disse low carb kanelsnegle et glimrende alternativ til de klassiske kanelsnegle.

Hvad betyder low carb?

Hvis du lever efter low carb princippet, også kaldet LCHF, skæres alle hurtige kulhydrater væk, da de får blodsukkeret til at stige samtidig med, at de giver en ringe mæthedsfornemmelse. I stedet indtages proteinrige fødevarer, langsomme kulhydrater og fedt, som giver et stabilt blodsukker. Kuren er særligt egnet for personer, som er i gang med et vægttab og gerne vil mindske indtaget af sukker og stivelse.

Sukrin - et kaloriefrit alternativ til sukker

Sukrin er et naturligt sødestof, som indeholder 100 % erythritol. Sødestoffet indeholder ikke kulhydrater, hvilket gør det særligt egnet til low carb opskrifter. Sukrin fremstilles ved hjælp af fermentering, hvor der anvendes druesukker i rå format. Når man erstatter almindeligt sukker med Sukrin, holdes blodsukkeret på et stabilt niveau. Sødestoffet har ligeledes en ikke-skadende effekt på tænderne, så risikoen for at udvikle huller i tænderne mindskes.

karakterer:
Opskriften er vist 6109 gange,
og udskrevet 95 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu