Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lakse-østerstatar med purløg, tomatcoulis og sesampandekager

Lakse-østerstatar med purløg, tomatcoulis og sesampandekager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

FrokostRet : Frokost - Tatar - Tartar

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
750 g.røget laks.
3 stk.skalotteløg
4 østers
6 tomater
1/2 bdt.purløg
 salt
 peber
 olie
 eddike
 feldtsalat til pynt
 
7 æg
 sesamfrø
 olie
 salt
 peber
 


Opskrift:

Laksekød og skalotteløg hakkes fint, og tilsættes grofthakket østers. Blandingen trækker lidt før der evt krydres med salt og peber.
Tomaterne befries for kerner og hakkes fint med en kokkekniv og kommes op i en skål. Fintsnittet purløg tilsættes (der gemmes lidt til at drysse over retten) og der tilsættes 1 del olie til 3 dele eddike og coulisen krydres.

Sesampandekager:
Hele æg piskes sammen og krydres med salt og peber, sesamfrø og krydderurter. En pande varmes op med lidt olie og tilsættes lidt æggemasse så det lige dækker bunden. De skal være meget tynde. Når sesampandekagerne er stivnet og gyldne på den ene side tages de af.

På en tallerken anrettes et stykke salatblad, lidt tomatcoulis og en sesampandekage som er rullet om den røget laksetatar. Der pyntes med lidt finthakket purløg.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 9534 gange,
og udskrevet 106 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu