Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Super lækker italiensk risotto

Super lækker italiensk risotto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 personer

HovedretterRet : Hovedretter - Risotto

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Anne Lise Knüff

Indsendt :





Ingredienser:
1/3-1/2 pakkekyllingebryst i tern
2 forårsløg
2 hvidløg eller 1 kinesisk hvidløg
1 frisk tomat
150 g.risottoris
1 laurbærblad
0.5 chili
1/2-3/4 L.hønsefond
3 spsk.hvidvineddike eller anden lys eddike
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Hak forårsløg og hvidløg.
Kyllingen steges på en varm pande med lidt olivenolie ved samt godt med friskkværnet peber.
Når kyllingestykkerne har taget lidt farve så tilsættes løg og hvidløg.
Steg videre i ca. 1/2 minut - imens hakkes tomatten i mindre stykker og lægges derefter i.
Derefter tilsættes risottorisene og der skrues lidt ned imens der røres lidt rundt.
Tilsæt nu eddike til hønsefonden og rør rundt.
Hæld lidt af væden på panden, hvor risene er klar til at suge til sig.
Tilsæt nu de øvrige krydderier.
Sørg for at retten ikke koger, men småsimrer hele tiden, så kødet bevarer sin saftighed og risene samtidig får suget væden til sig - og rør godt rundt hvert minut.
Tilsæt ikke for meget af fonden af gangen. Tilsæt lidt og lad risene suge til sig under omrøring, så lidt fond igen osv.
Efter ca. 20 minutter, så bør risene være al dente og væsken nogenlunde brugt.
Risottoen skal ikke serveres våd af væske, men heller ikke total tør. Pynt med lidt forårsløg før servering. Parmasanost kan serveres til retten, men er strengt taget ikke nødvendigt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6795 gange,
og udskrevet 60 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu