maizena (kan undlades)30 g. maizena (kan undlades)
3
tsk.
bagepulver3 tsk. bagepulver
4
tsk.
vanilje4 tsk. vanilje
Drys til top og bund: Drys til top og bund:
50
g.
smør50 g. smør
50
g.
sukker50 g. sukker
80
g.
hvedemel80 g. hvedemel
0.5
tsk.
bagepulver0.5 tsk. bagepulver
Fyld: Fyld:
2
store æbler2 store æbler
1
spsk.
kanel1 spsk. kanel
Opskrift:
Råmasse:
Smør og sukker røres godt sammen. Æggene kommes i et ad gangen under omrøring. Mel, maizena, bagepulver og vanilje tilsættes, og massen røres ensartet.
Drys:
Ingredienserne blandes til smuldr, halvdelen af drysset kommes i bunden af en springform. Kanel drysses henover råmassen, æblerne skæres i både og lægges ovenpå. Resten af drysset kommes over til slut.
Tips:
Bages i ca. 30 - 40 min. ved 180*
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 2681 gange, og udskrevet 69 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider