Crumble snack med kanel, marcipan og flødeskum

Crumble snack med kanel, marcipan og flødeskum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : TrunteTatt

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Crumble:
200 g.marcipan
 Kanel
 Smør til panden
 
 Tilbehør:
 Flødeskum
 Evt.Vaniljesukker til drys
 
Opskrift:
Ælt marcipan og kanel sammen til en jævn masse. Smuldre derefter kanelmarcipanen ud på den varme og smurte pande. Pas på marcipanen ikke brænder på, men hold stadigvæk den høje varme.

Pisk fløden til en let og lægger skum. Flødeskummen skal være fast men ikke tyk. Kom en lille smule fløde i bunden af et lille glas, og så læg et lag crumble ovenpå. Lav derefter en flot top af flødeskum.

Drys evt. Med kanel, vaniliesukker eller revet chokolade.

Tips:

Denne opskrift er lavet af Sina og Iben.





karakterer:
Opskriften er vist 4915 gange,
og udskrevet 119 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-05-01 09:43:58
Kom gerne med forslag til forbedringer:-) Eller skriv en kommentar-.... Kærlighilsen Sina og Iben:-)