krosild (eller kryddersild)225 g. krosild (eller kryddersild)
10
skiver
syltede rødbeder10 skiver syltede rødbeder
2
syltede drueagurker2 syltede drueagurker
2
æbler2 æbler
1
rødløg1 rødløg
300
g.
skyr300 g. skyr
1
spsk.
mayonnaise1 spsk. mayonnaise
4
spsk.
rødbedesaft (fra glasset med syltede rødbeder)4 spsk. rødbedesaft (fra glasset med syltede rødbeder)
1
tsk.
karry, mild1 tsk. karry, mild
1
tsk.
sennep1 tsk. sennep
Opskrift:
Rør Skyr, mayonnaise og rødbedesaft sammen med sennep og karry
Skær æble, løg , rødbeder og agurk i små stykker
Læg sildefileterne på langs og skær dem igennem, skær derefter på tværs så stykkerne er ca 1x1 cm (eller den størrelse du selv synes passer)
bland herefter det hele sammen og stil det i køleskabet, gerne mindst et døgn.
Tips:
Serveres med smilende æg, og måske hvis det er lørdag, eller helligdag, en god kold snaps til ;-)
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 12709 gange, og udskrevet 155 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider