Put alle ingredienserne i en blender go blend til den bliver hvid og ensartet (ca. 30 sekuner)
Brug evt. Kokusolie eller alm fedtstof på en slip-let-pande. Pandekagerne vendes som normale pandekager.
Alt efter pandens størrelse er der nok til 2-3 pandekager.
Tips:
Kom evt lidt kanel i dejen.
Jeg bruger dem både til morgenmad sammen med banan, jordbær, skyr og mynteblade oven på. Eller til dessert med is og frugt.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(6 stemmer)
Opskriften er vist 8982 gange, og udskrevet 46 gange.
Kommentarer
- 2014-10-21 00:03:57 De smager næsten bedre end rigtige pandekager :-) man kan ikke smage at det kun er æg og banan nam nam
Ulla Jensen - 2014-05-05 17:35:51 Måms de er gode! De smager faktisk rigtig godt og er virkelig nemme at lave. Vi har fået dem til morgenmad og ungerne elskede dem! De er vildt gode med frisk frugt og honning på.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider