Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Søderhamns Græsk Madbrød

Søderhamns Græsk Madbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Speltmel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er Fryseegnet

Indsendt af : KIS

Indsendt :





Ingredienser:
4 dl.vand
100 g.fuldkorns speltmel
6-700 g.hvedemel
1 pakkeøkologisk tørgær (eller alm)
1 tsk.salt
2 tsk.tørret basilikum
2 tsk.oregano
1 tsk.timian
1 tsk.salt og en smule pebber
2 æg
2 dl.oliven olie
50 g.sorte oliven
100 g.soltørrede tomater
100 g.revet emmenthaler
1 dl.vand fra oliven
 


Opskrift:

Oliven skæres i halve og de soltørrede tomater skærres på tværs.

Det hele blandet grundigt sammen. Hvedemel tilsættes til konsistensen er rigtig.

Dejen sættes i en skål i køleskab i 2 timer med staniol over.

Form brød eller lidt store boller og lad dem stå og hæve ved stue temperatur i 20 min.

Pensles med olie og strøs med friskkværnet salt

Bages i ovnen ved 200 grader omkring 20 min for bollerne og omkring 5 minutter længere for brødet.

Tips:

Skær evt et snit i toppen af brød lige inden det sættes ind for at give et rustikt udseende.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (5 stemmer)

Opskriften er vist 3179 gange,
og udskrevet 23 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu