Krydderet ketchup

Krydderet ketchup, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 glas

DressingRet : Dressing - Diverse dressinger

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : JoTof

Indsendt :



Ingredienser:
2 ds.flåede tomater (drænet)
 Evt.lidt af lagen fra tomaterne
2 madæbler
1 stort løg
0.5 tsk.stødt spidskommen
0.5 tsk.stødt kanel
0.5 tsk.stødt allehånde
25 g.mørk sirup
75 g.sukker
1 dl.lagereddike
 Evt.agaragar
 
Opskrift:
Skræl æblerne og skær dem, tomater og løg i grove stykker. Hæld det i en gryde med krydderierne, sukker, sirup og eddiken. Kog hele baduljen til æblerne er godt møre (ca.15 min.)
Blend massen med en kraftig stavblender.
Smage ketchuppen til sukker og lagereddike. Hvis den er lidt for tynd, kan den jævnes med agaragar. Er den for tyk, kan der tilføres lidt af lagen fra dåsetomaterne
Massen hældes på skoldede glas og stilles i køleskabet.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 3057 gange,
og udskrevet 40 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu