Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Æggesalat med løg og karry

Æggesalat med løg og karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :





Ingredienser:
200 g.græsk yoghurt
 Salt
 peber
 Karry
1 bdt.purløg
1 rødløg
3 hårdkogte æg
 


Opskrift:

Hæld yoghurten op i en skål.
Smag til med salt, peber og karry til det har den ønskede smag.
Hak purløg fint og bland det i.
Skær løget i mindre stykker og bland det i.
Pil æggene, skær dem i mindre stykker og bland dem i.
Server på et stykke brød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6546 gange,
og udskrevet 82 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu