Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Røget laks på italiensk brød med æg og spinat

Røget laks på italiensk brød med æg og spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Oprindelsesland : Italien

ItalienKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
200 g.skiveskåret røget laks
500 g.frisk spinat
2 spsk.Cheasy Fraiche 9%
 reven muskat
 salt
 peber
4 skiveritaliensk brød, 50 g pr. skive
4 småæg
1/2 tsk.olie
1 spsk.fintklippet purløg
 


Opskrift:

Rens spinaten og kog den 5 minutter i saltet vand. Dryp den af i en sigte og tryk væden ud med bagsiden af en grydeske. Kom spinaten i. Krydr med muskat, salt og peber. Rist brødet på brødrister eller i ovn. Pensl en pande med olie og steg spejlæggene. Fordel spinaten på brødet. Læg lakseskiverne på og slut af med spejlæg. Drys lidt purløg på.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 17756 gange,
og udskrevet 275 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2012-03-22 22:56:30
Hvorledes er denne glutenfri`??