Røget laks på italiensk brød med æg og spinat

Røget laks på italiensk brød med æg og spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Oprindelsesland : Italien

ItalienKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
200 g.skiveskåret røget laks
500 g.frisk spinat
2 spsk.Cheasy fraiche 9%
 Muskatnød, friskrevet
 salt
 peber
4 skiveritaliensk brød, 50 g pr. skive
4 småæg
0.5 tsk.olie
1 spsk.fintklippet purløg
 
Opskrift:
Rens spinaten og kog den 5 minutter i saltet vand. Dryp den af i en sigte og tryk væden ud med bagsiden af en grydeske. Kom spinaten i. Krydr med muskat, salt og peber. Rist brødet på brødrister eller i ovn. Pensl en pande med olie og steg spejlæggene. Fordel spinaten på brødet. Læg lakseskiverne på og slut af med spejlæg. Drys lidt purløg på.


karakterer:
Opskriften er vist 19732 gange,
og udskrevet 311 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2012-03-22 22:56:30
Hvorledes er denne glutenfri`??