Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Appelsin-nødde-chokoladekage

Appelsin-nødde-chokoladekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 15 

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Kathrine

Indsendt :





Ingredienser:
250 g.blødt smør
200 g.sukker
3 æg
 Revet skal af 1 appelsin (usprøjtet)
75 g.hasselnødder
290 g.hvedemel
50 g.kakao (1 dl)
1 tsk.bagepulver
1 tsk.vanilje sukker
1 dl.mælk
 Saften fra 1 appelsin
200 g.chokolade (enten mørk, lys, eller hvid, eller blandet)
 


Opskrift:

Rør 100gr blødt smør med sukkeret til det er let og smidigt.
Tilsæt æggene 1 af gangen og pisk godt ind imellem.
Tilsæt revet appelsinskal og hakkede hasselnødder
Bland mel, kakao, bagepulver og vanilie sukker i en skål.
Sigt det skiftevis med mælk&appelsinsaft i æggeblandingen.
MÅ IKKE PISKES – skal vendes stille og roligt med dejskraber.
Smelt de sidste 150g smør og de 200g chokolade over et vandbad.
Lad det derefter køle lidt af, før det vendes i resten af dejen.
Dejen skrabes i en springform på ca. 22 cm.
Kagen bages på 175° på nederste rille i ca. 1 time, eller til der kan
stikkes en strikkenål eller gaffel i og den kommer ren op.


Tips:

Dejen skal være meget tyk når den er færdig, så bliv ikke forskrækket over konsistensen når den skal i ovnen.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8308 gange,
og udskrevet 86 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu