Herudover skal der bruges: Herudover skal der bruges:
2
dl.
Piskefløde2 dl. Piskefløde
1
pose
Makroner1 pose Makroner
0.5-1
dl.
Portvin eller sherry0.5-1 dl. Portvin eller sherry
Opskrift:
Æblekompot:
Skræl æblerne, skær dem i grove stykker og kom dem i en gryde. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Kom begge dele i gryden sammen med citronsaft, sukker og vand. Kog kompotten op og lad det koge i ca. 7-10 min.
Tag gryden af varmen og lad kompotten køle af
Creme:
Kom ingredienserne i en gryde og rør dem godt sammen. Varm cremen op under konstant piskning til den er tilpas tyk.
Køl cremen af.
Honningristet mandler:
Hak mandlerne groft. Rist dem på en tør pande. Når de begynder at tage farvetilsættes honningen og der røres godt rundt i mandlerne. Tag panden af varmen og hæld mandlerne ud på et stykke bagepapir. Køl dem helt af og skil dem ad.
Anret 6 glas men trifli. Start med knuste makroner, hæld portvin over, æblekompot og til sidst cremen
Tips:
Pynt med flødeskum og honningristet mandler
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 5840 gange, og udskrevet 118 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider