Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Appelsinkage med lage og glasur

Appelsinkage med lage og glasur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :



Ingredienser:
 Kage:
200 g.sukker
200 g.blødt smør
4 æg
250 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
1 tsk.vaniljesukker
 Saft og skal fra 1 appelsin
 
 Lage:
 Saft og skal fra 2 appelsiner
50 g.sukker
 
 Glasur:
200 g.flormelis
0.5 dl.kakao
 Saft af 0.5 citron
 Vand
 
Opskrift:
Kage:
Rør sukker og smør godt.
Tilsæt æggene og rør godt.
Sigt mel, bagepulver og vaniljesukker sammen og vend det i dejen skiftevis med appelsinsaft og -skal.
Smør en springform.
Hæld dejen deri.
Bages en time på 180 grader (almindelig ovn).

Lage:
Mens kagen bager, tilberedes lagen.
Alle ingredienser røres sammen i en lille gryde.
Koges i 15 minutter til sukkeret er helt opløst.
Så snart kagen tages ud af ovnen, hældes den kogende lage ud over.
Kagen hviler derefter i 10 minutter og tages så ud af springformen til videre afkøling.

Glasur:
Ingredienserne røres sammen med en tilpas mængde vand, til konsistensen er sej men stadig flydende.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6509 gange,
og udskrevet 122 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu