Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Appelsinkage med lage og glasur

Appelsinkage med lage og glasur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :




Ingredienser:
 Kage:
200 g.sukker
200 g.blødt smør
4 æg
250 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
1 tsk.vaniljesukker
 Saft og skal fra 1 appelsin
 
 Lage:
 Saft og skal fra 2 appelsiner
50 g.sukker
 
 Glasur:
200 g.flormelis
0.5 dl.kakao
 Saft af 0.5 citron
 Vand
 


Opskrift:

Kage:
Rør sukker og smør godt.
Tilsæt æggene og rør godt.
Sigt mel, bagepulver og vaniljesukker sammen og vend det i dejen skiftevis med appelsinsaft og -skal.
Smør en springform.
Hæld dejen deri.
Bages en time på 180 grader (almindelig ovn).

Lage:
Mens kagen bager, tilberedes lagen.
Alle ingredienser røres sammen i en lille gryde.
Koges i 15 minutter til sukkeret er helt opløst.
Så snart kagen tages ud af ovnen, hældes den kogende lage ud over.
Kagen hviler derefter i 10 minutter og tages så ud af springformen til videre afkøling.

Glasur:
Ingredienserne røres sammen med en tilpas mængde vand, til konsistensen er sej men stadig flydende.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5926 gange,
og udskrevet 68 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu