Chokoladepålæg smørbart
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Fryseegnet : Nej Indsendt af : Morfred Indsendt : Red : |
|
|
Varm smørret i mikroovnen. Smelt chokoladen heri. Blend vanillekorn, hasselnødder og tranebær til det er fintmalet og kom det så i chokoladesmørret under let ømrøring. Tilsæt til sidst en smule honning. Lad det køle langsomt til stuetemp.
Tips: Der er uendelige variationsmuligheder i denne opskrift. Valnødder/rosiner (evt. lagrede i rom eller cognac)/solbær/mandler for bare at nævne nogle få. |
|
|
Opskriften er vist 2531 gange,
og udskrevet 94 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne