Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Cornelius jordbøddekager

Cornelius jordbøddekager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt :



Ingredienser:
3.5 dl.jordnøddesmør
1 tsk.vaniljesukker
2 dl.sirup
1 dl.kokosmel
150 g.blokchokolade
10 dl.corn flakes
 
Opskrift:
1. Varm jordnødesmørret op i en kasserolle ved svag varme.
2. Bland de øvrige ingredienser i, borset fra chokoladen, og rør til kraftig masse.
3. hæld dejen op på en plade med bagepapir. Glat det ud og lade det stivne. (det tager et øjeblik)
4. Smelt chokoladen i vandbad og bred den ud over kagen.
5. Når chokoladen er stivnet, kan kagen skæres op i mindre stykker. (ca. 4X4cm)


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1143 gange,
og udskrevet 38 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu