Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Cornelius jordbøddekager

Cornelius jordbøddekager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt :





Ingredienser:
3.5 dl.jordnøddesmør
1 tsk.vaniljesukker
2 dl.sirup
1 dl.kokosmel
150 g.blokchokolade
10 dl.corn flakes
 


Opskrift:

1. Varm jordnødesmørret op i en kasserolle ved svag varme.
2. Bland de øvrige ingredienser i, borset fra chokoladen, og rør til kraftig masse.
3. hæld dejen op på en plade med bagepapir. Glat det ud og lade det stivne. (det tager et øjeblik)
4. Smelt chokoladen i vandbad og bred den ud over kagen.
5. Når chokoladen er stivnet, kan kagen skæres op i mindre stykker. (ca. 4X4cm)




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1091 gange,
og udskrevet 15 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu