Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skindstegt mørksej med rødløgskompot

Skindstegt mørksej med rødløgskompot, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Mørksej

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Skindstegt mørksej med rødløgskompot, billede 4 Skindstegt mørksej med rødløgskompot, billede 1 Skindstegt mørksej med rødløgskompot, billede 2 Skindstegt mørksej med rødløgskompot, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Mørksejfilet med skind
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
600 gram Rødløg 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
2 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 dl. Rødvinseddike 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 bdt. Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1000 gram Kartofler nye
   


Opskrift:

Skær fileterne i portionsstykker og rids skindsiden med en skarp kniv. Steges kun på skindsiden, først ved stærk varme og dernæst ved svag varme. Overdæk evt. med stanniol til sidst. Er færdig når kødet er mælkehvidt.

Kompot af løg:
Rødløgene skæres i både og sauteres i en gryde med lidt olie. Tilsæt rødvinseddike og lad retten koge, indtil eddiken er næsten væk. Tilsæt herefter 1 bdt snittet forårsløg, sukker og smør. Justér retten med salt, peber og sukker.

Servér retten med nye kartofler.

Tips:

Fjern skel ved at trække en kniv hen langs skindsiden. Krydre mørksejfileterne med salt og lidt peber (eller andre krydreurter efter behag) og stil dem køligt i 20 min. inden tilberedning. Dette giver en mere fast kødstruktur og bringer mere smag frem i fisken.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 54677 gange,
og udskrevet 696 gange.


Energi:
KJ total 11340 (2700 kcal)
KJ pr. Pers. 2835 (675 kcal)
Vægt ialt 2732 gram
Vægt pr. Pers. 683 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 415 KJ (98 kcal)
Protein 6.7 gram
Fedt 4.3 gram
Kulhydrat 8.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu