Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Frugt Snegle

Frugt Snegle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Pers

MadpakkerRet : Madpakker - Madpakke

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Jeanette

Indsendt :





Ingredienser:
25 g.smør
1.5 dl.vand
25 g.gær
100 g.fromage frais (03%)
1 spsk.rørsukker
0.75 tsk.groft salt
60 g.grov mysli (ca. 1 dl)
275 g.hvedemel
 
 Fyld:
3 moset bananer
100 g.frosne hindbær
1 spsk.rørsukker
 


Opskrift:

Smelt smørret i en gryde og tilsæt vandet.
Hæld blandingen i en skål og opløs gæren heri.
Tilsæt de øvrige ingredienser, men hold lidt af melet tilbage.
Slå dejen godt sammen.

Dæk skålen med f.eks et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1 time.

Tag dejen ud på et meldrysset bord, og ælt den godt igennem.
Tilsæt evt. resten af melet.
Rul dejen til en aflang plade (ca. 30 x 50).
Mos bananerne og smør dem på dejen. -Lad ca. 4 cm være fri foroven på den lange led.
Fordel hindbærrene ud over bananerne og drys med sukker.
Rul dejen sammen, op mod det frie stykke, som til roulade og skær den i 12 skiver, af ca. 4 cm.
Læg sneglene på en bageplade med bagepapir og tryk dem lidt flade.
Lad frugt sneglene efterhæve tildækket i ca. 15 min.
Bages ved 225C grader midt i ovnen i 15 minutter.

Tips:

I stedet for hindbær kan man også bruge f.eks jordbær, brombær, eller hvad man nu kan lide. Tørret frugt kan også bruges. Bare ikke væskeholdig frugt som appelsin, kiwi osv.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 2875 gange,
og udskrevet 16 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu