Frugt Snegle

Frugt Snegle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Pers

FrokostRet : Frokost - Madpakke

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Jeanette

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
25 g.smør
1.5 dl.vand
25 g.gær
100 g.fromage frais (03%)
1 spsk.rørsukker
0.75 tsk.groft salt
60 g.grov mysli (ca. 1 dl)
275 g.hvedemel
 
 Fyld:
3 moset bananer
100 g.frosne hindbær
1 spsk.rørsukker
 
Opskrift:
Smelt smørret i en gryde og tilsæt vandet.
Hæld blandingen i en skål og opløs gæren heri.
Tilsæt de øvrige ingredienser, men hold lidt af melet tilbage.
Slå dejen godt sammen.

Dæk skålen med f.eks et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1 time.

Tag dejen ud på et meldrysset bord, og ælt den godt igennem.
Tilsæt evt. resten af melet.
Rul dejen til en aflang plade (ca. 30 x 50).
Mos bananerne og smør dem på dejen. -Lad ca. 4 cm være fri foroven på den lange led.
Fordel hindbærrene ud over bananerne og drys med sukker.
Rul dejen sammen, op mod det frie stykke, som til roulade og skær den i 12 skiver, af ca. 4 cm.
Læg sneglene på en bageplade med bagepapir og tryk dem lidt flade.
Lad frugt sneglene efterhæve tildækket i ca. 15 min.
Bages ved 225C grader midt i ovnen i 15 minutter.

Tips:

I stedet for hindbær kan man også bruge f.eks jordbær, brombær, eller hvad man nu kan lide. Tørret frugt kan også bruges. Bare ikke væskeholdig frugt som appelsin, kiwi osv.





karakterer:
Opskriften er vist 3545 gange,
og udskrevet 50 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu