Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skindstegt kullerfilet, syltede løg og pesilleskum

Skindstegt kullerfilet, syltede løg og pesilleskum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Kuller

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Skindstegt kullerfilet, syltede løg og pesilleskum, billede 4 Skindstegt kullerfilet, syltede løg og pesilleskum, billede 1 Skindstegt kullerfilet, syltede løg og pesilleskum, billede 2 Skindstegt kullerfilet, syltede løg og pesilleskum, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Kullerfilet med skind
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
200 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 dl. Hvidvin. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Fiskebouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
6 stk. Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
6 stk. Rødløg 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.5 dl. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   


Opskrift:

Syltede løg:
Begynd her: Skræl rød- og skalotteløg og skær dem ud i både eller halve. Læg dem i et fad og tilsæt godt med olivenolie, salt og peber. Overdæk med stanniol og bag dem ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 25-30 minutter indtil de er møre.

Persilleskum:
Pluk persillen fra og brug kun stilkene. De skæres i mindre stykker og sauteres i lidt olie sammen med 1 løg, der er skåret i tern. Tilsæt hvidvin og fiskefond og lad det koge ind til det halve.
Sigt saucen (fjern løgtern og stilke). Tilsæt fløde og lad det igen koge lidt ind. Smag til med salt og peber. Lige inden servering laves skum med en stavblender eller et piskeris og retten drysses med skåret persille.


Kullerfilet:
Skindsiden ridses og fileterne krydres med salt og peber. Steges på skindsiden på en pande i olie, først ved højt blus og derefter ved svag varme. Steges i ca. 3-5 min. afhængig af størrelse.

Server nye (udenlandske) kartofler til retten.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 37843 gange,
og udskrevet 434 gange.


Energi:
KJ total 11667 (2777 kcal)
KJ pr. Pers. 2916 (694 kcal)
Vægt ialt 2673 gram
Vægt pr. Pers. 668 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 436 KJ (103 kcal)
Protein 6.8 gram
Fedt 4.7 gram
Kulhydrat 8.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu