Basilikum sauce

Basilikum sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : 49tine

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
0.5 lille chalotteløg
5 dl.piskefløde
2.5 dl.hvidvin
1 tsk.sukker
1 bakkebasilikum
25 g.smør
 
Opskrift:
Løget sauteres i smøret, hvidvinen hældes i, dette koges ind til en tyk grød, fløden hældes i, saucen koges tyk (kan tage 15-20min)

sukkeret hældes i hvis saucen er sur (for sur hvidvin)

basilikummen hakkes fint og kommes i, lige før serveringen.

Denne sauce er fantastisk til fisk.

Tips:

Man kan skifte hvidvinen ud med rødvin, og komme gorgonsola ost i lige inde serveringen, så passer den også til kød. :-)


karakterer:
Opskriften er vist 5341 gange,
og udskrevet 50 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu