Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Basilikum sauce

Basilikum sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : 49tine

Indsendt :





Ingredienser:
0.5 lille charlotteløg
5 dl.piskefløde
1/3 flaskehvidvin
1 tsk.sukker
1 bakkebasilikum
25 g.smør
 


Opskrift:

Løget sauteres i smøret, hvidvinen hældes i, dette koges ind til en tyk grød, fløden hældes i, saucen koges tyk (kan tage 15-20min) sukkeret hældes i hvis saucen er sur (for sur hvidvin) basilikummen hakkes fint og kommes i, lige før serveringen. Denne sauce er fantastisk til fisk.

Tips:

Man kan skifte hvidvinen ud med rødvin, og komme gorgonsola ost i lige inde serveringen, så passer den også til kød. :-)




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3581 gange,
og udskrevet 29 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu