Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grillet havkat med aspargesragout og -glace

Grillet havkat med aspargesragout og -glace , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havkat - Koteletfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Grillet havkat med aspargesragout og -glace
, billede 4 Grillet havkat med aspargesragout og -glace
, billede 1 Grillet havkat med aspargesragout og -glace
, billede 2 Grillet havkat med aspargesragout og -glace
, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6-800 g.havkatfilet
 salt
 peber
 
1 stk.skalotteløg
1 bundtasparges
2 stk.tomater
2 spsk.fløde
 salt
 peber
 
½ bouillonterning
1 dl.hvidvin
 salt
 peber
 smørklat
 


Opskrift:

Havkat:
Skær filetten ud i mindre stykker. Krydre med salt og peber og steg dem på en grillpande (evt. almindelig pande) ved moderat varme i ca. 4-5 minutter. Steges kun på den side, hvor skindet har siddet. Lad fisken trække lidt inden servering.

Aspargesragout:
Knæk aspargesene (eller skær det nederste væk ca. 5-7 cm.). Hak løget fint og svits det i en gryde i lidt olie. Tilsæt asparges, der er skåret i mindre stykker, og kødet fra tomaterne, der er skåret i strimler. Lad det simre sammen med lidt fløde i ca. 2 minutter. Smag til med salt og peber.

Aspargesglace:
Kom de afskårede asparges stumper i en gryde, dæk dem med vand og tilsæt en 1/2 bouillonterning (gerne høns). Lad det koge i ca. 5 min. Sigt væden fra og lad det komme i kog igen. Tilsæt hvidvin og lad det koge ind til det halve. Smag til med en smørklat, salt og peber. Lad det koge til det får en sirupsagtig konsistens.

Server retten med små kartofler.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 26588 gange,
og udskrevet 568 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu