stor rød chili uden kerner1 stor rød chili uden kerner
2
røde peberfrugter2 røde peberfrugter
500
g.
tomatpassata (blendet tomatsauce, der fås på glas eller karton)500 g. tomatpassata (blendet tomatsauce, der fås på glas eller karton)
1
ds.
hakkede tomater med chili1 ds. hakkede tomater med chili
5
dl.
hønsebouillon5 dl. hønsebouillon
Salt Salt
peber peber
Tilbehør: Tilbehør:
Creme fraiche 18% Creme fraiche 18%
Opskrift:
Hak hvidløg og chili uden kerner og skær peberfrugterne i små terninger. Kom det hele i en gryde sammen med tomatpassata, hakkede tomater og bouillon. Bring det i kog og lad det koge for svag varme under låg i 15 min.
Blend suppen en anelse - brug en stavblender og pas på, at det ikke sprøjter. Smag til med salt og peber og servér suppen rygende varm med lidt cremefraiche på toppen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(6 stemmer)
Opskriften er vist 5283 gange, og udskrevet 66 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider