Laksemousse 03

Laksemousse 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Steen

Indsendt :



Ingredienser:
250 g.fersk laks uden skind og ben
2 dl.fløde
1 æg
 salt
 peber
 
 Pynt:
 Tynde skiver røget laks
 Lakserogn
 Pesto
 
Opskrift:
Laksen blendes med lidt salt, tilsæt derefter ægget og tilsidst fløden og lidt peber.
Hældes i små smurte forme og bages i vandbad med staniol over ca 25 min ved 180 grader.
Lad moussen afkøle. Er overfladen ujævn,
så skær den lige (den skal stå pænt).
Vend moussen ud så bunden vender opad.
Pynt med lidt røget laks, rogn og pesto.
Serveres med cremefraiche rørt med klippet dild og purløg.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6807 gange,
og udskrevet 78 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu