Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Laksemousse

Laksemousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Steen

Indsendt :





Ingredienser:
250 g.fersk laks uden skind og ben
2 dl.fløde
1 æg
 salt
 peber
 
 Pynt:
 Tynde skiver røget laks
 Lakserogn
 Pesto
 


Opskrift:

Laksen blendes med lidt salt, tilsæt derefter ægget og tilsidst fløden og lidt peber.
Hældes i små smurte forme og bages i vandbad med staniol over ca 25 min ved 180 grader.
Lad moussen afkøle. Er overfladen ujævn,
så skær den lige (den skal stå pænt).
Vend moussen ud så bunden vender opad.
Pynt med lidt røget laks, rogn og pesto.
Serveres med cremefraiche rørt med klippet dild og purløg.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5949 gange,
og udskrevet 59 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu