Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fiskesuppe 04

Fiskesuppe 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Coverne

Indsendt :





Ingredienser:
400 g.torskefilet
 50-60 g. jomfruhummerhaler (ca. 500 g) eller 200 g. optøede rejer
200-300 g.kød fra krabbeklør
1.5 dl.ris
1 finthakket løg
2 l.fiskeboullion
1 ds.hakkede tomater
2 tsk.karry
 Dild
 Salt
 Peber
2.5 dl.fløde
 


Opskrift:

Løg finhakkes og svitses i god olie sammen med 2 tsk. velduftende orientalsk karry i en gryde.
Derefter tilsættes hakkede tomater, dild, 2 liter fiskebouillon og 1,5 dl ris med kort kogetid (løse ris).
Herligheden koger ca. 10-15 min og imens skæres 400 g. lækker torskefilet der tilsættes sammen med rejer eller hummerhaler samt krabbekød når tiden er gået.
Efter 2 min tilsættes 2,5 dl fløde og suppen smages til med salt og peber.
Suppen koges op.

Serveres med brød til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (1 stemmer)

Opskriften er vist 3106 gange,
og udskrevet 28 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu